Sandviç ekmeklerinizi bayatlamadan saklamak için...
Çaydanlıkta oluşan kireci nasıl temizlerim?
Lezzetli bir pilav için hangi tür yağ kullanmak gerekir?
Pastaların üzerine dizilen meyvelerin kararmaması için ne yapmalıyım?
Muhallebi üzerindeki kaymak oluşumunu nasıl engellerim?
Izgara yapmanın püf noktaları nedir?
Kurumuş kaşar peynirini nasıl değerlendirebilirim?
Domatesleri görünümleri bozulmadan saklamak için ne yapabilirim?
Kabarmış çıtır çıtır bir börek için ne yapabilirim?
Yaz mevsiminde taptaze dalından tezgahlara gelen bezelyeyi...
Patateslerin daha az yağ çekmesi için ne yapmalıyım?
Kremayı çırparken daha çabuk katılaşmasını nasıl sağlarım?
Yumurtanın taze olduğu nasıl anlaşılır?
Balık alırken nelere dikkat etmeliyim?
Fırında pişen ve hemen servis edilmeyen tavuk eti bekledikçe sertleşiyor. Bunu önlemek için ne yapmalıyım?
Şekerlenen reçeli eski haline döndürmek mümkün mü?
Kabuklu cevizi kırarken içi de parçalanıyor. Bütün halinde çıkarmak için ne yapmalıyım?
Türk kahvesini taze tutmanın yolu var mı?
Poğaça yaparken gevreklik elde etmek için ne yapmalıyım?
Diri taneli pilav yapmanın sırrı nedir?
Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!
Dergide bu ay neler var?
Bu ayın dergi içeriğine göz atmak için tıklayın!
Abone olmak için detaylı bilgiler burada!