Kesik limonlarınız hemen kuruyorsa...
En taze halleri ile sofralarımıza konuk oluyor...
Ev yapımı mis kokulu ekmekler
Hafif tatlımsı bezelye
Çok lezzetli çünkü çilekli...
Köftelerinizin daha lezzetli olması için..
Lezzeti yakalamanın ipuçları
Domatesler taze kalsın
Bal nasıl saklanır?
Enginar temizleme yöntemi
Balıktan fileto çıkarmak...
Bütün balığın temizlenmesi
Keten tohumu, arpa, zeytinyağı, kinoa, zerdeçal, tahin...
Peynir keserken...
Turunçgillerin renkli kısmının kıyılması
Turunçgil kabuklarının rendelenmesi
Portakalı zarsız dilimleme...
Havucun kesimi
Çeşni için kullanılacak pırasanın ayıklanması...
Yuvarlak sebzelerin kesimi
Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!
Dergide bu ay neler var?
Bu ayın dergi içeriğine göz atmak için tıklayın!
Abone olmak için detaylı bilgiler burada!