ANASAYFA MUTFAK OKULU ETLİ DOLMA HARCI

ETLİ DOLMA HARCI

Etli dolma harcı

Malzemeler
3 soğan
2 diş sarımsak
350 gr dana kıyma
1 su bardağı pirinç
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
3 orta boy domates
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
1.5 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı nane
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
kırmızı toz biber

Hazırlanışı
Sarımsakları ve soğanları kıyın. Pirinci yıkayıp suyunu süzün. Domatesi küçük doğrayın. Sarımsak,soğan, domates, pirinç, kıyma, ayçiçeği yağı, maydanoz, domates ve biber salçası, nane, kırmızı pul biber, karabiber, kırmızı toz
biber ve tuzu geniş bir kapta karıştırın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.