ANASAYFA LEZZET'TEN HABERLER MİSAFİR ŞEF

MİSAFİR ŞEF

Misafir şef
Misafir şef

Yapım: Zeynep Karahan
Styling: Büşra Sarı Tınaztepe
Fotoğraflar: Sezer Alçınkaya
Servis tabakları ve aksesuarlar: Esracorus


Minval, Johnson and Wales, Florida International University, Le Cordon Bleu gibi kurumlarda eğitim almış Şef Zeynep Karahan’ın başında olduğu bir mutfak. Evrensel lezzetler çıkan mutfağın başındaki Şef Karahan’dan nefis reçeteler aldık ve birlikte yaptık...

Denizin tuzu, Madagaskar’ın çubuk vanilyası, Anadolu’nun genetiğiyle oynanmamış atalık buğdayı, Fransa’nın Valrhona çikolatası... Erzincan’ın tulumu, Kars’ın eşsiz gravyeri, doğal çiftliklerin tereyağı, Aysun The Sütçü’nün sütü, Havsa Çiftliği’nin yumurtası. Mevsiminde toplanan taptaze meyveler, sebzeler... Taş değirmenlerden gelen un... Ve inatçı bir ekibin zanaatkar yöntemlerle, birleştirerek, karıştırarak, hatırlayarak, keşfederek, öğrenerek ve paylaşarak yaptığı özel üretim. Pastalar, çikolatalar, ekmekler, benzersiz lezzetler. İstanbul Akatlar’daki Minval özel sipariş üzerine, hayal ettiğiniz lezzeti size hazırlıyor. Zeynep Karahan’ın katkı maddesiz, hazır karışım olmadan yaptığı ürünlerden sizin için reçeteler aldık.



Ev davetleriniz için mini atıştırmalıklar
Kolostrum panna cotta tarifi için tıklayın
Salamura hamsi ve humuslu ekmek üstü tarifi için tıklayın
Celebrity, Mascarpone bavaruaz, Meyve sos tarifleri için tıklayın
Yer fıstığı praline tarifi için tıklayın
Rozbifli kraker tarifi için tıklayın
Domates chutney-büş mini milföy tarifi için tıklayın
Somon gravlaks tartlet tarifi için tıklayın


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.