ANASAYFA LEZZET'TEN HABERLER MEVSİMİNDE YEMEK EKİM

MEVSİMİNDE YEMEK EKİM

Her yıl sosyal ortamdan yüzlerce tarifin katıldığı yarışmanın 7. yılındayız. Bu yıl katılım her zamankinin çok ötesinde oldu. İşte seçtiklerim...
Mevsiminde yemek ekim

Aydan Üstkanat
Yemek yazarı, stilisti, fotoğrafçısı
@aydanustkanat
aydanca@aydanustkanat.com


Her yıl sosyal ortamdan yüzlerce tarifin katıldığı yarışmanın 7. yılındayız. Bu yıl katılım her zamankinin çok ötesinde oldu. İşte seçtiklerim...

Antep fıstıklı ve incirli avokado semifreddo
Sonbahar ekmeği
Havuç sıyırma
Yeşil ketçap
Kahve kremalı armutlu pasta
Kızılcık marmelatlı sahte tiramisu (Veya mascarponelu muhallebi)
Tatlı patatesli pancake

İçlerinden 6 tarif seçmek çok zordu. Bu yüzden bir tane fazla oldu. 7. yıl şerefine 7 tarif. Böyle giderse dergiyi ele geçireceğiz. Katılan herkesin ellerine sağlık. Amaç; mevsim malzemelerini hatırlatırken onlarla ilham veren lezzetler yakalamak. Kriterimiz neydi? Basit, ezber bozan veya unutulan ve kesinlikle “Ben bunu bir yapayım” dedirten yemekler olmaları. Her şey hayattan keyif almak ve bunu yaparken doğal döngüyü unutmamak için. Bugün ve daima...


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!