LEZZET’İN HAZİRAN SAYISI BAYİLERDE!
Lezzet’in Haziran Sayısı Bayilerde!

Dopdolu içeriği, garantili tarifleri ile mutfakların en güvenilir dostu olan Lezzet Dergisi’nin haziran sayısı raflardaki yerini aldı. Ayın en taze meyve ve sebzelerinden oluşturulan mönülerle, evde nefis sofralar hazırlayabilirsiniz. Ayın yıldızı erik ile semizotu yemeğinden tavuklu kebaba seçenekler sınırsız. Çilek, çağla, badem ile pasta da yapabilirsiniz, salata da, kek de… Aydan Üstkanat ferah bir yaz mönüsü önerirken, Jale Balcı ile eski bayramları yad edeceksiniz. Zeynep Ağaoğulları’nın sağlıklı ve pratik önerileri de sizi bekliyor. Evde baklava yapmak isteyenler için aşamalı tarifimiz var. Ayrıca herkese misafir sofraları için 30 harika fikirden oluşan kitabımız hediye.
Kaçırmayın...

Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ