Üç Katlı Pudingli Pasta

Üç Katlı Pudingli Pasta
22 Mart 2021

Pudingli tatlılar sayfamıza göz atmayı unutmayın.

Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Üç Katlı Pudingli Pasta için

Malzemeler

  • 1 paket muzlu puding
  • 3 su bardağı süt
  • 1 ortası delik sade hazır kek
  • 10-15 malta eriği
  • 2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
  • 1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata
  • 1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistan cevizi
Üç Katlı Pudingli Pasta

Nasıl Yapılır

  1. Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin.
  2. Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.
  3. Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın.
  4. İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistan cevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo