Frambuazlı Cheesecake Kupları

Frambuazlı Cheesecake Kupları
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Frambuazlı Cheesecake Kupları için

Malzemeler

  • 1 paket pötibör ya da yulaflı bisküvi
  • 30 gr tereyağı (eritilmiş)
  • 200 gr labne peyniri
  • 1 yemek kaşığı pudra şeker
  • 2 paket orman meyveli krem şanti
  • 1.5 su bardağı soğuk süt
  • 100 gr frambuaz
  • 100 ml krema (çırpılmış)
Frambuazlı Cheesecake Kupları

Nasıl Yapılır

Bisküvileri mutfak robotunda çekerek ufalayın. Tereyağını ekleyip karıştırın ve yağlı kağıt serili tepsiye aktarın. 200 dereceye ayarlanmış fırında ara ara karıştırarak rengi koyulaşıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın. Frambuazın yarısını mutfak robotunda püre haline getirin. Labne peyniri ve pudra şeker ilave edip karıştırın ve bunu krem şantiye ekleyin. Toz haline getirdiğiniz bisküvinin yarısını kuplara paylaştırın. Üzerine peynirli karışımı ilave edin. En az 3 saat buzdolabında beklettikten sonra birer kaşık çırpılmış krema ekleyip frambuaz, kalan toz bisküvi ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo