ÇİKOLATA TOPLARI

10 Kişilik
Çikolata topları tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 200 gr bitter çikolata
  • 1 çay bardağı krema
  • 1 tatlı kaşığı pudraşeker

Üzeri için

  • Hindistancevizi
  • Rendelenmiş çikolata
  • İnce çekilmiş antepfıstığı
Çikolata topları hazırlanışı

Lezzet pasta tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Kremayı sos tenceresinde ısıtın. Küçük parçalara ayrılmış çikolatayı kremaya ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. Oda ısısında soğutup buzdolabında 2-3 saat bekletin. Küçük bir kaşıkla misket büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın. Çekilmiş antepfıstığı, hindistancevizi ve rendelenmiş çikolataya bulayın. Buzdolabında bekletip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!