HAVUÇLU KABAK MEZESİ

4 Kişilik
Havuçlu kabak mezesi tarifi için malzemeler
  • 2 kabak 2 havuç 3 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı mayonez 1 çay bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 2 dal dereotu Tuz
Havuçlu kabak mezesi hazırlanışı

Kabak ve havuçları temizleyip rendeleyin. Zeytinyağının yarısını tavada ısıtın. Kabak ve havucu ekleyip soteleyin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.

Sarımsakları soyup ezin ve bir kâseye alın. Kabak, havuç, yoğurt, mayonez, kalan zeytinyağını ve tuz ekleyip karıştırın. Dereotu ile süsleyip servis yapın.

Afiyet olsun

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!