Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13459 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4651 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8243 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Mantar Dolması
Mantarlı Risotto
Anasayfa
Tarifler
İç Anadolu Yemekleri
Gendeme
Gendeme
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
45 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Elmas Kurabiye
Piyano Kek
Beşamel Soslu Patates
Krem Şantili Kurabiye
Yumurtasız kurabiye
Patates Oturtma
Bal Neden Şekerlenir, Nasıl Çözülür?
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Bal Hakkında Doğru Bilinen 5 Yanlış
Asla Limonla Temizlememeniz Gereken 9 Yer
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Gendeme için
Malzemeler
500 gr kemikli kuzu eti
1 su bardağı haşlanmış dövme (buğday)
2-3 soğan
2 çorba kaşığı sıvıyağ
3 domates
3 sivri biber
2 su bardağı su
Tuz
Gendeme
Nasıl Yapılır
Soğanları temizleyip söğüş doğrayın. Domates ve sivribiberleri temizleyip küçük küçük doğrayın.
Eti tencereye alıp suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Sıvıyağ ve soğanı ekleyip birlikte kavurun.
Haşlanmış dövme, su ve tuzu ekleyip kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Sulu Yemek Tarifleri
İç Anadolu Yemekleri
Yöresel Tarifler
Et Tarifleri
Diyet Yemekleri
Kırmızı Et Yemekleri
Farklı Et Yemekleri
Bakliyat Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
İç Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Beypazarı Kuşbaşılı Güveç
İç Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Elmadağ Tiridi
İç Anadolu Yemekleri
35 Dakika
Öllüğün Körü
İç Anadolu Yemekleri
65 Dakika
Zeyve Kebabı
İç Anadolu Yemekleri
25 Dakika
Herle Tatlısı
İç Anadolu Yemekleri
70 Dakika
Arap Aşı
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.