ETLİ SEBZE KEBABI

4 Kişilik
Etli sebze kebabı tarifi için malzemeler
  • Yarım kg kuzu kuşbaşı et
  • 2 patates
  • 1 havuç
  • Yarım su bardağı bezelye
  • 1 kırmızıbiber
  • 1 sivri biber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 domates
  • 7~8 arpacık soğan
  • Yarım kahve fincanı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • 1 fırın poşeti
Etli sebze kebabı hazırlanışı

Bütün malzemeleri iri küp şeklinde doğradıktan sonra karıştırma kabına alın. Baharatları ve yağı ilave edip iyice karıştın. Fırın poşetini hafif unladıktan sonra tüm sebzeleri poşete doldurun. 1-2 delik açtıktan sonra poşetin ağzını sıkıca kapatın. Önceden ısıttığınız 180 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!