MANTAR SALATASI

4 Kişilik
Mantar salatası tarifi için malzemeler
  • 300 gr mantar
  • Yarım limon
  • 500 gr körpe ıspanak
  • 2 közlenmiş kırmızı biber
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı beyaz haşhaş tohumu
  • 2 yemek kaşığı kapari
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
Mantar salatası hazırlanışı

Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Mantarları ince doğrayın ve limonlu suda 10 dakika bekletin. Daha sonra limonlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzerek soğumaya bırakın.

Ispanakları yıkayıp süzdükten sonra salata kasesine alın. Mantarları ekleyin. Közlenmiş biberleri yarım cm kalınlığında şeritler halinde doğrayıp ilave edin. Limon suyu, zeytinyağı ve tuzu karıştırıp salatanın üzerine gezdirin ve harmanlayın. Üzerine kapari ve haşhaş tohumu serpiştirip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!