Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13457 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4651 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8240 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Hamsi Buğulama
Karnabahar Musakka
Anasayfa
Tarifler
Sos Tarifleri
Domates Salçası
Domates Salçası
19 Kasım 2020
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
-
Kaç Kişilik:
10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Fırında Tavuk
Buzluk Kurabiyesi
Muhallebili Bisküvili Pasta
İzmir köfte
Zeytinyağlı taze bakla
Dondurma Kurabiye
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Hangi Bıçak Nerede Kullanılır?
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 55 Nefis Tarif
Artrit Ağrısına Ne İyi Gelir: 6 Doğal Bitki
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Asla Limonla Temizlememeniz Gereken 9 Yer
Domates Salçası için
Malzemeler
5 kg domates
Tuz
Domates Salçası
Nasıl Yapılır
Domatesleri yıkayıp sap kısımlarını kesin ve iri iri doğrayın.
Geniş bir tencereye alıp orta ateşte ara sıra karıştırarak kendi suyuyla kaynatın. Domatesler iyice yumuşayınca süzgeçten geçirin.
Domates püresini geniş tepsilere yayıp güneş alan bir yere yerleştirin.
Günde 1-2 saat arayla tahta kaşıkla karıştırarak suyunun buharlaşmasını sağlayın.
Geceleri içeriye alıp gündüzleri güneşe çıkararak suyu tamamen gidene kadar salçayı koyulaştırın.
Tuz ilave edip karıştırın. Kavanozlara doldurup kapaklarını sıkıca kapatın. Serin yerde muhafaza edin.
Afiyet olsun.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sos Tarifleri
Sebze Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sos Tarifleri
40 Dakika
Sugo Di Pomodoro
Sos Tarifleri
10 Dakika
Chipotle Sos
Sos Tarifleri
15 Dakika
Ranchero Dip Sos
Sos Tarifleri
10 Dakika
Blue Cheese Sos
Sos Tarifleri
50 Dakika
Sıcak Ispanaklı Dip & Kıtırlar
Sos Tarifleri
15 Dakika
Royal İcing
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.