Pesto Soslu Mantar

Pesto Soslu Mantar
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Pesto Soslu Mantar için

Malzemeler

  • 120 gr kestane mantarı
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 5 roka yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı pesto sos
Pesto Soslu Mantar

Nasıl Yapılır

İri seçilmiş kestane mantarlarının dip kısımlarını bıçakla kesin. Tuz ve zeytinyağı ile marine edin. Izgarada pişirin. Servis tabağına roka yapraklarını yerleştirin. Mantarları yaprakların üzerine alın. Pesto sos gezdirip servis yapın.

Pesto sos
15 gr dolmalık fıstık
8-10 dal maydanoz
1 diş sarımsak
75 gr fesleğen
30 gr rendelenmiş permesan peyniri
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Fesleğen, sarımsak, zeytinyağı, maydanoz, tuz ve biberi blender’da karıştırın. Peynir ve fıstıkları ilave ederek blender’da aralıklı olarak karıştırın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo