Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13459 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4652 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8246 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Havuç Mücveri
Akçaabat Köftesi
Anasayfa
Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
Baharatlı Mısır
Baharatlı Mısır
Lezzet Test Ekibi tarafından test edildi
31 Mart 2023
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
1 saat
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Elmas Kurabiye
Patates Oturtma
Piyano Kek
Krem Şantili Kurabiye
Beşamel Soslu Patates
Yumurtasız kurabiye
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Dünyanın En İyi Kuzu Yemekleri Açıklandı: Listede 18 Türk Yemeği Var
Bal Neden Şekerlenir, Nasıl Çözülür?
Bal Hakkında Doğru Bilinen 5 Yanlış
Baharatlı Mısır için
Malzemeler
4 mısır
Tuz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Sarımsak tozu
Zerdeçal
Sumak
Nane
Kekik
Zeytinyağı
Baharatlı Mısır
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Mısırları haşlayıp suyunu süzün. Tuz ve baharatları yayvan bir kasede karıştırın.
Mısırların üzerine bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürüp baharat karışımına bulayın.
Baharatlı mısırları yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Video Tarifler
Tuzlu Atıştırmalık Tarifler
Çocuk Yemekleri
Atıştırmalık
Yorumlar
Benzer Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
10 Dakika
Kelek Turşusu
Pratik Yemek Tarifleri
30 Dakika
Kıyma Kavurma
Pratik Yemek Tarifleri
15 Dakika
Balık Biber Turşusu
Pratik Yemek Tarifleri
35 Dakika
Salçalı Bulgur Pilavı
Pratik Yemek Tarifleri
25 Dakika
Cake Pops
Pratik Yemek Tarifleri
25 Dakika
Sağlıklı Hurma Topları
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.