Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof için

Malzemeler

  • 250 gr kestane mantarı
  • 25 gr tereyağı
  • 8 dilim çavdarlı tost ekmeği
  • 1 tatlı kaşığı taneli hardal
  • 1 yemek kaşığı krema
  • 1 yemek kaşığı doğranmış frenk soğanı
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof

Nasıl Yapılır

Tereyağı ve ince doğranmış mantarları tavaya alıp yüksek ateşte kavurun. Tost ekmeklerinin üzerine isteğe bağlı olarak tereyağı sürüp kızartın.

Mantarlı karışıma hardal, krema, tuz ve karabiberi ekleyin. Tost ekmeklerini servis tabağına alın. Ekmeklerin üzerine mantarlı karışımı paylaştırın. Frenk soğanı ve taze çekilmiş karabiber serpip servis yapın.

Yemeği hazırlarken ihtiyacınız olacak tost ekmeği tarifine göz atmayı unutmayın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo