Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler

Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler için

Malzemeler

  • 4 milföy hamuru
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 1 çay kaşığı Chili biberi
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 6 kiraz domates
  • 2 konserve enginar kalbi
  • 8 dilimlenmiş siyah zeytin
  • 50 gr rendelenmiş örgü peyniri
  • 50 gr rendelenmiş taze kaşar peyniri
  • 1 kahve fincanı ayçiçeği yağı
Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler

Nasıl Yapılır

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Milföy hamurlarını üçgen şeklinde ikiye kesin. Üzerlerini ayçiçeği yağı ile yağlayın. Dördünün üzerine domates salçası, kalan dört tanesine de hardal sürün. Enginar kalbini ince şeritler halinde doğrayın. Enginar, dilimlenmiş zeytin, rendelenmiş örgü peyniri, kekik, kırmızı pul biber ve fesleğeni bir kapta harmanlayın. Milföylerin üzerine bu karışımı paylaştırın. Kiraz domatesleri halka şeklinde doğrayıp üzerine paylaştırın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo