MANTARLI MAKARNA

4 Kişilik
Mantarlı makarna tarifi için malzemeler
  • 400 gr makarna
  • 350 gr kültür mantarı
  • 3~4 dal fesleğen
  • 1 çay bardağı toz parmesan peyniri
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
Mantarlı makarna hazırlanışı

Makarnayı paket üzerindeki süreyi dikkate alarak pişirin. Zeytinyağını tavada ısıtın. Mantarları ince doğrayın ve zeytinyağında kavurun.

Makarnayı süzüp mantarlarla harmanlayın. Fesleğenleri ince doğrayıp makarnayla harmanlayın. Tuz ekleyin. Parmesan peyniri ve karabiber serpin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!