PORTAKALLI VE BUĞDAYLI KABAK CARPACCİO

2 Kişilik
Portakallı ve buğdaylı kabak carpaccio tarifi için malzemeler
  • 1 kabak (ince dilimlenmiş)
  • 20 gr haşlanmış buğday
  • 1 portakal
  • 10 gr kurutulmuş domates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı susam yağı
  • 1 çay kaşığı pirinç sirkesi
  • 10 gr parmesan peyniri
  • Tuz
  • Karabiber
  • 20 gr pastırma ya da jambon
  • Yarım demet roka
Portakallı ve buğdaylı kabak carpaccio hazırlanışı

Zeytinyağı, susam yağı, sirke, tuz ve karabiberi karıştırın. İnce doğranmış kabakları sosa ekleyin. Kurutulmuş domates ve portakalı ince dilimleyerek ilave edin. Pastırma/jambon, roka ve parmesan peyniri ile servis yapın.

 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!