Kepekli Bisküvi

Kepekli Bisküvi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 18 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kepekli Bisküvi için

Malzemeler

  • 1.5 su bardağı ince kepekli un
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Yarım su bardağı yulaf ezmesi
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 115 g tuzsuz soğuk tereyağı
Kepekli Bisküvi

Nasıl Yapılır

Tüm malzemeleri bir mutfak robotuna alın ve iyice karışana kadar çekin. Hamuru unlu bir tezgaha alarak yoğurduktan sonra açın. 7.5 cm çapındaki bir kurabiye kalıbıyla 18 yuvarlak keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında rengi dönene kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo