Elma Soslu Antrikot

Elma Soslu Antrikot
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Elma Soslu Antrikot için

Malzemeler

  • 4 parça antrikot
  • 2 elma
  • 1 büyük soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 100 gr tereyağı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Elma Soslu Antrikot

Nasıl Yapılır

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Tereyağının yarısını geniş bir tavada eritin. Etleri et döveceği ile incelttikten sonra tavaya dizip üzerlerine tereyağı parçaları ilave edin. Tuz ve karabiber ile tatlandırıp kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin. Etlerin diğer tarafını çevirip pişirmeye devam edin.

Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Diğer bir tavada soğan ve sarımsağı ince doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Elmaları ilave edip pişirin.

Antrikotları servis tabağına alın. Elmalı sosla tatlandırıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo