Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek

Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek
19 Kasım 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek için

Malzemeler

  • 1 su bardağı ayçiçeği yağı
  • 1.5 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek

Nasıl Yapılır

Çay davetleriniz için bu nefis tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Süt, ayçiçeği yağı, kakao ve keçiboynuzu tozunu bir kapta mikserle iyice çırpın. Yumurta, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin.

Yağlanmış kek kalıbına karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Soğuyunca dilimleyip servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo