Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13425 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2142 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4638 Tarif
Salata ve Meze
1159 Tarif
Sos
451 Tarif
Tatlı
8213 Tarif
Yöresel
1937 Tarif
Popüler Tarifler
Yoğurtlu Patlıcan Ezme
Patatesli Poğaça
Anasayfa
Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Vişneli Ve Şeftalili Komposto
Vişneli Ve Şeftalili Komposto
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
-
Pişirme Süresi :
-
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Üç mantarlı risotto
Muzlu rulo pasta
Aşotu çorbası (Erzurum)
Zeytinyağlı taze bakla
3 Kaşık Tatlısı
Patlıcan kızartma
İstanbul İftar Mekanları: 20 Farklı Mekan Önerisi
Kadıköy İftar Mekanları: 11 Farklı Mekan
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 55 Nefis Tarif
Şerbetli İftar Tatlıları: İftara Özel 35 Nefis Tatlı
Aşk Merdiveni Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?
Saçların beyazlaması nasıl önlenir? Bir uzmandan 8 öneri var
Vişneli Ve Şeftalili Komposto için
Malzemeler
1.5 litre su
3 şeftali
1.5 su bardağı vişne
1 çay kaşığı kakule tohumu
Üzeri için
7~8 dal ince kıyılmış maydanoz
Vişneli Ve Şeftalili Komposto
Nasıl Yapılır
Suyu geniş bir tencereye alın. Su kaynamaya başladığında yarım ay doğradığınız şeftali, vişne ve kakule tohumunu ilave edin. 12-15 dakika daha kısık ateşte pişirin. Soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Alkolsüz İçecekler
Soğuk İçecekler
Diğer Tarifler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
İçecek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Soğuk Alkolsüz İçecekler
10 Dakika
Alkolsüz Sex On The Beach
Soğuk Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Hindistan Cevizli Milkshake
Soğuk Alkolsüz İçecekler
60 Dakika
Bahar Kompostosu
Soğuk Alkolsüz İçecekler
35 Dakika
Türk Kahveli Limonata
Soğuk Alkolsüz İçecekler
25 Dakika
Hurmalı Smoothie
Soğuk Alkolsüz İçecekler
45 Dakika
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.