Buğday Tatlısı (Lübnan)

Buğday Tatlısı (Lübnan)
20 Mayıs 2022
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 4 Kişi Kaydetti
Buğday Tatlısı (Lübnan) için

Malzemeler

  • 200 gr aşurelik buğday
  • Frenk üzümü
  • 50 gr çam fıstığı
  • 50 gr kabuksuz iç badem
  • 50 gr tuzsuz ve kabuksuz Antep fıstığı
  • 100 gr toz şeker
  • Yarım çay bardağı gül suyu
Buğday Tatlısı (Lübnan)

Nasıl Yapılır

Aşurelik buğdayı kaynar suda 30 dakika haşlayın. Sırasıyla şeker, gül suyu, Badem, Antep fıstığı, çam fıstığı ve Frenk üzümlerini ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırıp cam kaselere doldurun. Servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo