Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13425 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2142 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4638 Tarif
Salata ve Meze
1159 Tarif
Sos
451 Tarif
Tatlı
8213 Tarif
Yöresel
1937 Tarif
Popüler Tarifler
Cacık
Poşe Yumurta
Anasayfa
Tarifler
Sizden Et Yemekleri
Kokoşka
Kokoşka
Hatice Canayak
04 Mart 2021
Arnavutların meşhur yemeği kokoşka tarifi..
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Üç mantarlı risotto
Aşotu çorbası (Erzurum)
Zeytinyağlı taze bakla
Muzlu rulo pasta
3 Kaşık Tatlısı
Patlıcan kızartma
İstanbul İftar Mekanları: 20 Farklı Mekan Önerisi
Kadıköy İftar Mekanları: 11 Farklı Mekan
Aşk Merdiveni Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?
Saçların beyazlaması nasıl önlenir? Bir uzmandan 8 öneri var
Şerbetli İftar Tatlıları: İftara Özel 35 Nefis Tatlı
Sarımsak Tozu Yerine Ne Kullanılır: 7 Alternatif
Kokoşka için
Malzemeler
5-6 tane sacda pişirilmiş yufka
50 gr tereyağı
6 adet tavuk but veya göğüs (hangisini tercih ederseniz)
Kıyılmış ceviz
Haşlanan tavuğun suyu
Kokoşka
Nasıl Yapılır
İlk olarak tavuklar haşlanır.
Haşlanan tavuğun suyu bir kenara alınır.
Yufkalar tepsiye dizilir.
Tavuk suyuyla ıslatılır.
Ardından eritilmiş tereyağı atılır.
Tavuklar yerleştirilir.
Cevizler dökülür. Afiyet olsun :)
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Tavuk Yemekleri
Sizden Et Yemekleri
Sizden Lezzetler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Et Yemeği Tarifleri
115 Dakika
Rezeneli Etli Portakallı Pirinç Salatası
Promedia
Et Yemeği Tarifleri
80 Dakika
Köfteli Güveç
yemekrecetem
Et Yemeği Tarifleri
55 Dakika
Malatya Kebap
Hakan_44
Et Yemeği Tarifleri
45 Dakika
İslim Kebabı
Healtyfood
Et Yemeği Tarifleri
60 Dakika
Kajun Baharatlı Tavuk
evrimtugce
Et Yemeği Tarifleri
19 Dakika
İncik
ChefMahmutCayli
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.