Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13476 Tarif
Çocuk
363 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4369 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2148 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4667 Tarif
Salata ve Meze
1167 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8263 Tarif
Yöresel
1939 Tarif
Popüler Tarifler
Sade Türk Lokumu
Kolay Bisküvi
Anasayfa
Tarifler
Börek Tarifleri
Ton Balıklı Börek
Ton Balıklı Börek
23 Mart 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Ravioli
Krem Şantili Kurabiye
Yumurtasız kurabiye
Haşhaşlı Poğaça
Limonlu Çatlak Kurabiye
Elmas Kurabiye
Çilek Reçeli Yapmak İçin Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Yeni Trend ''Sessiz Lüks''
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Tül Perde Nasıl Beyazlatılır: 4 Farklı Yöntem
Paslı Döküm Tava 6 Adımda Nasıl Temizlenir?
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Ton Balıklı Börek için
Malzemeler
6 adet malsuka (özel börek yufkası)
6 yumurta
150 gr konserve ton balığı
1 demet maydanoz
1 limon
Tuz
Karabiber
Kızartma için:
Bol zeytinyağı
Ton Balıklı Börek
Nasıl Yapılır
Maydanozu temizleyip kıyın. Bir tabağa alıp tonbalığı ve karabiber ilave ederek karıştırın.
Her bir malsukayı (yufka) düz zeminde açıp ortasına bir yumurta kırın ve tonlu karışımdan bir kaşık ekleyip ikiye katlayarak kapatın.
Kenarlarını yapıştırıp kızgın yağda iki taraflı kızartın. Dilimlenmiş limon eşliğinde sıcak olarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Börek Tarifleri
Ton Balıklı Tarifler
Kızartma Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Börek Tarifleri
90 Dakika
Kapalı Börek
Börek Tarifleri
35 Dakika
Lobyani (Barbunya Böreği)
Börek Tarifleri
45 Dakika
Adana Böreği
Börek Tarifleri
120 Dakika
Tis Böreği
Börek Tarifleri
100 Dakika
Peta Böreği
Börek Tarifleri
95 Dakika
Haşhaşlı Ve Yeşil Mercimekli Çıtır Börek
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.