TAVUK PANE

4 Kişilik
Tavuk pane tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 4 tavuk baget2 yumurta1 çorba kaşığı irmik1 çorba kaşığı mısır unu1 çorba kaşığı galeta unu1'er çay kaşığı tuz
  • karabiber1 domates3

4 dal maydanoz4 çorba kaşığı mayonezKızartma için sıvıyağ

Tavuk pane hazırlanışı

Tavuk bagetleri yıkayın. Kaynar suda 10 dakika haşlayıp süzün. Yumurtaları bir kâseye kırıp çırpın. Mısır unu, galeta unu ve irmiği bir kapta harmanlayın. Tavuk bagetleri önce yumurtaya sonra unlu karışıma bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın. 

Domatesi soyup halka halka dilimleyin. Kızarmış tavuk bagetleri servis tabağına alıp domates dilimleri, maydanoz ve mayonezle servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!