LÜBNAN USULÜ PİLİÇ

2 Kişilik
Lübnan usulü piliç tarifi için malzemeler
  • 1 piliç göğüs eti
  • 1 yeşil biber
  • 1 kırmızı biber
  • Yarım soğan
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı köri
  • Tuz
  • Karabiber
Lübnan usulü piliç hazırlanışı

Barbekü keyfiniz için kolayca uygulanabilen yemek tariflerimizi listenize eklemeyi unutmayın. Piliç göğüs etini kuşbaşı doğrayıp, köri, zeytinyağı, yoğurt, tuz ve karabiberle marine edin. Biberleri ve kuru soğanı doğrayıp isteğe göre şişe dizin ve ızgarada pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!