Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13459 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4651 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8243 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Çaput Aşı (Denizli)
Tavuk Paçası
Anasayfa
Tarifler
Tavuk Yemekleri
Dereotlu Ve Kremalı Tavuk
Dereotlu Ve Kremalı Tavuk
17 Nisan 2021
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Piyano Kek
Krem Şantili Kurabiye
Elmas Kurabiye
Beşamel Soslu Patates
Patates Oturtma
Yumurtasız kurabiye
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Bal Neden Şekerlenir, Nasıl Çözülür?
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Asla Limonla Temizlememeniz Gereken 9 Yer
Hangi Bıçak Nerede Kullanılır?
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Dereotlu Ve Kremalı Tavuk için
Malzemeler
500 g tavuk kalça eti
10 adet mantar (İkiye kesilmiş)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım demet dereotu (Kıyılmış)
1 kutu krema (200 ml)
Tuz
Dereotlu Ve Kremalı Tavuk
Nasıl Yapılır
Tavuk etlerini ceviz büyüklüğünde doğrayıp zeytinyağı ile birlikte tavada, sürekli karıştırarak kavurun. Mantarları ekleyip kavurmaya devam edin.
Tavuk eti pişince tuzunu ve kimyonunu ilave edip birkaç kez çevirin.
Ayrı bir kapta kremanın içine kıyılmış dereotunu ilave edip karıştırın.
Pişen tavuk etini ocaktan almadan 3 dakika önce kremasını ilave edin. 3 dakika daha kısık ateşte pişirip ocaktan alın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Tavuk Yemekleri
Et Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Tavuk Yemekleri
30 Dakika
Kremalı Tavuk Sote
Tavuk Yemekleri
45 Dakika
Tavuk Güveç
Tavuk Yemekleri
25 Dakika
Air Fryer'da Tavuk Baget
Tavuk Yemekleri
50 Dakika
Huraideu Chicken
Tavuk Yemekleri
45 Dakika
Kırmızı Elmalı Köri
Tavuk Yemekleri
60 Dakika
Tajine Zitoune
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.