FIRINDA DANA KAPAMA

4 Kişilik
Fırında dana kapama tarifi için malzemeler
  • 4 parça dana bonfile
  • 2 soğan
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Fırında dana kapama hazırlanışı

Etlerin üzerine hafifçe tuz serpip yağlanmış fırın tepsisine dizin. Soğanların kabuğunu soyup piyazlık doğrayın. Tuz ve kırmızı toz biber ekleyip harmanlayın. Karışımı bonfilelerin üzerini kapatacak şekilde yayın. Soğanların üzerine küçük kesilmiş tereyağı parçaları ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!