LÜFER IZGARA

1 Kişilik
Lüfer ızgara tarifi için malzemeler
  • 1 lüfer
  • 1 limon
  • 1 kırmızı soğan
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • 5 kiraz domates
  • Roka yaprakları
Lüfer ızgara hazırlanışı

Pratik yemek tarifleri arasında iyi bir seçim. Lüferi temizleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp fırın tepsisine alın. Üzerine zeytinyağını gezdirerek dökün ve ızgarada her iki tarafı kızarıncaya kadar pişirin.

Rokaları yıkayıp süzün. Soğanı soyup dilimleyin. Kiraz domatesleri yıkayıp ızgarada hafifçe pişirin. Pişen balığı servis tabağına alın. Roka yaprakları, soğan, limon ve kiraz domatesle süsleyip sıcak servis yapın.

AKLINIZDA BULUNSUN
Izgarada pişirilen balığı bekletmeden hemen servis etmelisiniz. Çünkü bekleyen balık lezzetini ve yumuşaklığını kaybeder.

Yorumlarınız

guvenli12.10.2016 16:46:44

Balık yemeklerini pek sevmem ama kardeşim için yapacağım tşkler

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!