Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      bezelye türlü yemekleri  hjoxjcogvpjtvqatcx  limon suyu yapilisi  qnskxkkqwgpä±xt  kaşar patates köftesi  sebzeli dana antrekot  skbzyqvnqtwetgsuso  salamlä± pizza  krepli yaş  haşlama et terbiyesi  milföylü kabak  mahlepli ve peynirli poğaça  maik pasta  kalep kebabı  atıştımalık  pirasa kizartmasi  ki埠 pynirli kereviz böreği  perlova  yä±lbaåŸä± yemekleri  börülce  cheedar  balli eriste  domates ve keçi peynirli börek  musaka  tatlı patates  lady louısına  çocukların yapabileceği y  mustafa  palamut güveç
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       




      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Süzme sebze çorbası
    Şehriyeli kuzu güveç
    Aromatik pilav
    • Aromatik pilav
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 5Dk
    • Pişirme Süresi: 200Dk
    Kazandibi
    • Kazandibi
    • 6 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 15Dk
    • Pişirme Süresi: 15Dk
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?
    Lezzet Blog
    İftar sofraları...
    06.08.2011

    Emsan ile ramazan keyfi...
    Devamı...