Ekmek Üstü Tavuk Izgara

Ekmek Üstü Tavuk Izgara
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Ekmek Üstü Tavuk Izgara için

Malzemeler

  • 4 dilim ekmek
  • 4 parça tavuk göğüs eti
  • 2 arpacık soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 dal biberiye
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızıbiber
  • Roka yaprakları
Ekmek Üstü Tavuk Izgara

Nasıl Yapılır

Soğanların kabuklarını soyup küçük doğrayın ve geniş bir kabın içerisine alın. 1 diş rendelenmiş sarımsak, biberiye yaprakları, zeytinyağı, tuz, karabiber ve tavuk etlerini ekleyip iyice karıştırın. Üzerine kapak kapatarak buzdolabında 2 saat bekletin. Tavuk etlerini elektrikli ızgarada pişirin. Ekmek dilimlerinin üzerine biraz zeytinyağı ve sarımsak sürün. Aynı ızgara üzerinde kızartın ve servis tabaklarına alın. Dilimlenmiş biber ve roka yapraklarını ekleyin. Üzerlerine tavuk etlerini yerleştirin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo