Baharatlı Tavuk Butları

Baharatlı Tavuk Butları
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Baharatlı Tavuk Butları için

Malzemeler

  • 800 gr tavuk but
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Birer çay kaşığı kekik ve biberiye
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Tuz
  • 300 gr brokoli
  • 1 kabak
  • 250 gr ıspanak
  • Birer dolmalık sarı ve kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Baharatlı Tavuk Butları

Nasıl Yapılır

Lezzet Davet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım. Zeytinyağı, kekik, pul biber, tuz ve biberiyeyle butları marine edin. Izgarada üzerileri kızarıncaya kadar iyice her tarafını pişirin.

Sebzeleri yıkayıp sularını süzdürün ve iri doğrayın. Üzerilerine tereyağı sürüp ızgarada pişirin. Hepsini harmanlayarak servis tabağına yerleştirin. Tuzla tatlandırıp servis yapın.

Dilerseniz, demi glace soslu fırında tavuk butlarına da göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo