- Zeytinyağının içerisine ince doğranmış taze biberiye ve 2 diş sarımsağı
ekleyin. Bonfileyi dörder santim kalınlığında kesin ve et tokmağıyla
hafifçe inceltin.
- Etleri hazırladığınız sosun içine alın ve 20 dakika dinlendirin.
Izgara tavasını ısıtın. Etlerin her iki tarafını üçer dakika pişirin.
- Fırın tepsisine dizip 220 derece fırında 8–10 dakika pişirin. Zeytinyağına
baharatları ekleyin.
- Dörde bölünmüş soğan, sarımsak ve patatesleri
ekleyip harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye sebzeleri alıp
sıcak fırında kızarana kadar pişirin.
- Etleri sebzeler ve soslarla birlikte
servis yapın.
Cafe de paris soslu bonfile tarifini de listenize ekleyin.
Teşekkür ederiz.