Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13457 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4651 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8240 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Mercimekli Kabak
Patatesli Pide
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ayvalı Dana Etli Kavurma
Ayvalı Dana Etli Kavurma
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Fırında Tavuk
Beşamel Soslu Patates
İzmir köfte
Zeytinyağlı taze bakla
Dondurma Kurabiye
Muhallebili Bisküvili Pasta
Hangi Bıçak Nerede Kullanılır?
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Artrit Ağrısına Ne İyi Gelir: 6 Doğal Bitki
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Ev Yapımı Doğal Detoks Tarifleri: Kilo Verdiren, Yağ Yaktıran 12 Detoks Suyu Tarifi
Asla Limonla Temizlememeniz Gereken 9 Yer
Ayvalı Dana Etli Kavurma için
Malzemeler
600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızı biber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
Karabiber
Ayvalı Dana Etli Kavurma
Nasıl Yapılır
Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın. Soğanların kabuklarını soyun. Biberleri ve mantarları doğrayın.
Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin.
Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberide ilave edip bir kaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun
Tarif Kategorileri
Et Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
65 Dakika
Şehzade Kebabı
Kırmızı Et Tarifleri
80 Dakika
Geleli Kebabı
Kırmızı Et Tarifleri
25 Dakika
Geschnetzeltes Züricher Art
Kırmızı Et Tarifleri
50 Dakika
Lüle Kebabı
Kırmızı Et Tarifleri
105 Dakika
Lagman
Kırmızı Et Tarifleri
85 Dakika
Sakız Yahnisi
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.