Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13459 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4651 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8243 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Sushi
Mercimek Köftesi
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Yunan Usulü İstavrit
Yunan Usulü İstavrit
02 Mart 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Elmas Kurabiye
Patates Oturtma
Piyano Kek
Beşamel Soslu Patates
Krem Şantili Kurabiye
Yumurtasız kurabiye
Bal Neden Şekerlenir, Nasıl Çözülür?
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Hangi Bıçak Nerede Kullanılır?
Asla Limonla Temizlememeniz Gereken 9 Yer
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Dünyada En Çok Çikolata Tüketen 10 Ülke
Yunan Usulü İstavrit için
Malzemeler
12 orta boy istavrit
Marine sosu için
1 su bardağı zeytinyağı
3 limon
3~4 dal taze biberiye
Taze rezene
Tuz
Karabiber
Yunan Usulü İstavrit
Nasıl Yapılır
Marine sosu için zeytinyağını geniş bir kaseye alın. Limon suyu ve ince kıydığınız yeşillikleri ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Yıkayıp temizlediğiniz balıkları yayvan bir kaba alın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip yarım saat kadar marine edin.
Balıkları marine sosuyla birlikte yapışmaz yüzeyli bir tavaya alarak kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Kızartma Tarifleri
Yunan Mutfağı Yemekleri
Balık Yemekleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
20 Dakika
Karides Roll
Balık Yemekleri
45 Dakika
Hamsi Böreği
Balık Yemekleri
40 Dakika
Hamsi Kağıt Kebabı
Balık Yemekleri
21 Dakika
Airfryer'da Mezgit
Balık Yemekleri
40 Dakika
Sazan Balığı Köftesi
Balık Yemekleri
30 Dakika
Asma Yaprağında Barbun
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.