Fener Küşleme

Fener Küşleme
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Fener Küşleme için

Malzemeler

  • 1 fener balığı (2 kg)
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı soya sosu
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • Taze çekilmiş karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Fener Küşleme

Nasıl Yapılır

Fener balığının kuyruk kısmını atıp etini şerit halinde dört parçaya bölün. İnce kıyılmış sarımsak, kekik, pul biber, taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağı ile marine edin. 2 saat bekletin.

Balıkları şişlere takın ve ızgarada iki tarafını da pişirin ve salatayla servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo