Beşamel Soslu Kırlangıç

Beşamel Soslu Kırlangıç
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Beşamel Soslu Kırlangıç için

Malzemeler

  • 1 kg fileto kırlangıç balığı
  • 2 kültür mantarı
  • 2 çeri domates
  • 2 arpacık soğan

Sosu için

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
Beşamel Soslu Kırlangıç

Nasıl Yapılır

Geniş bir kapta un, süt, tereyağı ve tuzu çırpın. Fileto balık etini rulo şeklinde sararak fırın kabına alın. Üzerine hazırladığınız beşamel sosu dökün. Tuz ve sebzeleri de ilave ederek önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo