Bakırda Balık Çeşitlemesi

Bakırda Balık Çeşitlemesi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bakırda Balık Çeşitlemesi için

Malzemeler

  • 4 halka kalamar
  • 4 kum midyesi
  • 3 karides
  • 1 jumbo karides
  • 100 gr fileto çipura
  • 50 gr havuç
  • 50 gr patates
  • 50 gr kabak
  • 150 ml gr ıstakozlu balık sosu
  • Tuz
  • Karabiber
Bakırda Balık Çeşitlemesi

Nasıl Yapılır

Karidesleri ayıklayın. Sebzeleri doğrayın. Tüm malzemeyi bakır kaba alıp kapağını kapatmadan önce tuz, karabiber ve ıstakozlu balık sosunu ilave edin. Kısık ateşte kapağını açmadan 10 dakika pişirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo