Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      etlı lopcuk  kramalı et sosu  gazozlu kek  şeftalili milföy tart  gwhrwnruvutjnbaf  kuru domatesli zeytinli  patates kizarmasi  hamur iåŸleri  ã¶uzlu biskã¼vili pasta  karnibahar sufle  zettinyaglı biber dolması  incirli yaş pasta  havuclu pizza  kavrulmu埠 ynskswbqbs  sä±cak mantarlar  tatlä± sã¼tlã¼   yumur  bor tatlä±sä±  türkmutvagı  robotta kolay etsiz ã§iäŸkã¶fte  sulu yemek tarifi  entrecot  fırında tahin helvası  patates hurması  kolay kek kurabiye  kã¼ã§ã¼k sanayi yemeäŸi  kokosmiltchen  socxforhntvojukem
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       




      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Domates çorbası
    Sebzeli kebap
    • Sebzeli kebap
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 10Dk
    • Pişirme Süresi: 30Dk
    Yeşil sarı pilav
    Şekerpare
    • Şekerpare
    • 8 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 30Dk
    • Pişirme Süresi: 30Dk
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?
    Lezzet Blog
    İftar sofraları...
    06.08.2011

    Emsan ile ramazan keyfi...
    Devamı...