SOĞAN ÇORBASI

4 Kişilik
Soğan Çorbası tarifi için malzemeler
  • 5 soğan
  • 60 gr tereyağı
  • 1.5 litre et suyu
  • Tuz
  • karabiber
  • Üzeri için
  • 4 dilim baget ekmek
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Soğan Çorbası hazırlanışı

Soğanın kabuklarını soyup piyazlık doğrayın. Et suyunu kaynamaya bırakın. Tereyağını eritip soğanları karamel rengi oluncaya kadar kavurun.

Sıcak et suyunu soğanlara ilave edin ve 20 dakika kaynatın. Tuz ve karabiberi ekleyin.

Baget ekmekleri fırın ızgarasında hafif kızartın. Kızaran ekmeklerin üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip tekrar fırına verin.

Çorbayı kaselere paylaştırın. Üzerlerine peynirli ekmek dilimlerini yerleştirip sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

guvenli12.10.2016 16:49:43

tarif için teşekkürler ellerinize sağlık

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!