Haşhaşlı Ve Kepekli Çubuk Kraker

Haşhaşlı Ve Kepekli Çubuk Kraker
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Haşhaşlı Ve Kepekli Çubuk Kraker için

Malzemeler

  • 200 gr un
  • 150 gr kepekli un
  • 180 gr tereyağı (oda ısısında yumuşatılmış)
  • Yarım paket kabartma tuzu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı haşhaş tohumu
  • Sıcak su
Haşhaşlı Ve Kepekli Çubuk Kraker

Nasıl Yapılır

Su hariç tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırıp yoğurun. Hamurun toparlanabilmesi için sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin. Şekil alacak kıvama geldikten sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparın. Çubuk şekli verin. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo