Böğürtlenli Yumuşak Bisküvi

Böğürtlenli Yumuşak Bisküvi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Böğürtlenli Yumuşak Bisküvi için

Malzemeler

  • 12 yaprak milföy hamuru
  • 1 yemek kaşığı un
  • 100 gr tereyağı
  • 100 gr toz şeker
  • 1 yumurta
  • 100 gr toz badem
  • 150 gr böğürtlen
  • 25 gr file badem
Böğürtlenli Yumuşak Bisküvi

Nasıl Yapılır

Milföy hamurlarını küçük tart kalıplarının büyüklüğünde kesip yağlanmış kalıpların içine yerleştirin. Tereyağı, şeker, yumurta, toz badem ve unu çukur bir kapta karıştırın. Kalıpların içinde bulunan milföylerin içine harcı paylaştırın. Üçer adet böğürtleni harçlara hafifçe batırarak ekleyin. File badem serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo