lezzet Online
 Anasayfa ↑















Ara:
    [ ö ç ı İ ğ ş Ş ü ]
Giriş yap
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye olmak için tıklayınız:

Bu sayfada yer almasını istediğiniz tariflerinizi
BİZE GÖNDERİN
Acılı soğan salatası

Acılı soğan salatası
KAÇ KİŞİLİK: 6
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: dk

Malzemeler:

  • 4 orta boy kırmızı soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım göbek marul
  • Yarım kırmızı lahana
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
  • Yarım limonun suyu
  • 1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz

    Hazırlanışı:
    * Kırmızı soğanları soyup yarım halkalar halinde ince ince doğrayın. Bir kaba alıp üzerine hafif tuz serpin ve hafifçe parmak uçlarınızla karıştırın.

    * Göbek marulu ve lahanayı şeritler halinde doğrayın. Kırmızı lahanayı ayrı bir kapta hafif tuz serperek ve çok az limon suyu ile ovun.

    * Maydanozu incecik kıyın. Limon suyu, zeytinyağı, sumak, tuz ve pulbiberi bir kapta iyice karıştırın. Marul, lahana ve soğanı harmanlayıp salata tabağına alın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpin ve maydanoz yapraklarıyla süsleyin. Hazırladığınız sosu ince ince akıtarak gezdirin ve servis yapın.

  • DERGİ ARŞİVİ
    Lezzet Aralık Sayısı Bayilerde! Lezzet bu ay 2 süper kitap çay saati ve soya soslu tarifler kitabı hediyeli.


    X DOSYALAR
    Kokteyller:
    * YAZ KOKTEYLERİ
    Mantı:
    * Kayseri Mantısı
    Püf noktaları:
    * Bakla
    İçecekler:
    * Cappuccino
    Bütün dosyalar

    HAVA ve YOL DURUMU
    Yorumcu.com
    hizmetidir
    Günlük burçlar
    LEZZET'i SIK KULLANILANLARA EKLE
    Dergi Abonelik | Yurtdışı Abonelik | İş Fırsatları | Bize Ulaşın | Ana sayfa
    Künye| Kullanım Şartları| Gizlilik Politikamız
    © Bu site, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır.
    Sitenin isim ve yayın hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Sitede yayınlanan yazı, fotoğraf, harita, illüstrasyon ve konuların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.