Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      2 renk kurabiye  pirzola tariferi  soya sutlu tatlä±  çerkez helvası  kuru bamya yemeäŸi  kırmızı biber  cilekli donut  sä±vä± yaäŸlä± kurabiyeler  kokulu simit  rulo kurabiye  fırın poşetinde etli türlü  tarltlar  çoban pilavı  mantarlı yemek  bbtä±zmguttq  yalancä± profitrol  enginar ayıklama  kibele  peynirli kokteyl salatası  atiåŸtä±rmalä±k  lkgrkfgjrfjfjfkrfklefrkelfkdfl  ananaslı zöle  grey sosu  mantarla yapä±lan mezeler  patates sarmasä±  suriye tatlıı  domates soslu biber turåŸusu
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Serra Yılmaz ile “yemek ve içg...

    Serra Yılmaz ile “yemek ve içgüdü”



    Oyunculuktaki başarısıyla, Türkiye, İtalya ve Fransa’da pek çok ödüle layık görülen, oyunculuktan tercümanlığa, programcılıktan yemek yapmaya on parmağında on marifet olan Serra Yılmaz, Türkmax ekranlarında yayınlanan Temel İçgüdü programındaki keyifli sohbeti ve yemek tarifleriyle lezzet saçıyor. 



    En sevdiğiniz yemek hangisi?
    Etli yaprak sarma yanında da yoğurt tabii ki.





    Mutfağınızda asla eksik olmayanlar neler?
    Çok çeşitli tuzlar ve baharatlar olmazsa olmaz…





    Tadı damağınızda kalan bir yemek.
    Siena'da yediğim bistecca fiorentini. Chianina cinsi sığırdan yapılmıştı. Tadı hala damağımda.




    Tercih ettiğiniz dünya mutfağı hangisi?
    Tek bir tane değil ki. İtalyan, Fransız, Japon... Ayrıca bir de bunların bölgeleri var.







    1 | 2 |



    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #







      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Midye çorbası
    • Midye çorbası
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 20Dk
    • Pişirme Süresi: 25Dk
    İki renk soslu kalkan filetosu
    Karidesli dip sos
    Selver Paşa tatlı
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?