Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      stade borek sekerli  demi glace  fä±rä±nda karnabahar yemeäŸi  zeytinli domates soslu makarna  salã§alä± tatlar   mä±sä±r  sebzeli çin makarna  et ote  bisküvili tarif  ordek firin  profã¶torol  sarımsaklı pizza  ã§ikolata fä±ndä±k ezmesi  güvec yemekleri  akışkan çikilatalı kek  harput  ã§ä±rakta tarifi  düdüklüde etli nohut   biber  karedescızlama  kabaklı salata tarifi  kırmızı lahana salatası  şefin  mercimekli erişte çorbası  barbunya kã¶ftesi  kavanoz  elmalä± tartini  dokuzuncu
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Serra Yılmaz ile “yemek ve içg...

    Serra Yılmaz ile “yemek ve içgüdü”



    Oyunculuktaki başarısıyla, Türkiye, İtalya ve Fransa’da pek çok ödüle layık görülen, oyunculuktan tercümanlığa, programcılıktan yemek yapmaya on parmağında on marifet olan Serra Yılmaz, Türkmax ekranlarında yayınlanan Temel İçgüdü programındaki keyifli sohbeti ve yemek tarifleriyle lezzet saçıyor. 



    En sevdiğiniz yemek hangisi?
    Etli yaprak sarma yanında da yoğurt tabii ki.





    Mutfağınızda asla eksik olmayanlar neler?
    Çok çeşitli tuzlar ve baharatlar olmazsa olmaz…





    Tadı damağınızda kalan bir yemek.
    Siena'da yediğim bistecca fiorentini. Chianina cinsi sığırdan yapılmıştı. Tadı hala damağımda.




    Tercih ettiğiniz dünya mutfağı hangisi?
    Tek bir tane değil ki. İtalyan, Fransız, Japon... Ayrıca bir de bunların bölgeleri var.







    1 | 2 |



    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #







      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Mantarlı bonfile
    Frambuazlı ve sakızlı muhallebi
    Soya filizi salatası
    Patlicanlı volovan
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?