Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      arnavut ciyeri yaqpılış vidosu  vjoktoxgpfrbmzqre  xbratcmcheazdla  çok cikolatali  ananas beyaz pastasi  hunkiar  kdfhjcfjhkhlglj  tarcınlı zencefilli kuraiye  ıslak börek  chescec  kuåŸ ã¼zã¼mlã¼ bulgur pilavä±  ã£æ’ã¢â€¡orbalar  absefztlgy  ganajli pasta  bereketli tanecikler  htaubayrpzlkrfwceyj  buzluk  banu atabay  kasar peynirli makarna  hvxvgzjbw  mini ikramlar  ıran kurabıyesı  p0a0s  malohta  kakaolu krokanlı pasta  batlä±can yemekleri  patlıcan meze,
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      |
      |
      Çorbanın tuzu fazla olursa ne ...

    Çorbanın tuzu fazla olursa ne yapmalı?


    Çorbanızın tuzu fazla geldiyse, kabuğu soyulmuş patatesi bütün olarak çorbanın içine ekleyin. Bir süre pişirdiğinizde tuzunun azaldığını göreceksiniz. Aynı yöntemi sulu yemeklerde de uygulayabilirsiniz.










    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #







      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Süzme sebze çorbası
    Şehriyeli kuzu güveç
    Aromatik pilav
    • Aromatik pilav
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 5Dk
    • Pişirme Süresi: 200Dk
    Kazandibi
    • Kazandibi
    • 6 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 15Dk
    • Pişirme Süresi: 15Dk
      Tazeliğini uzun süre koruyan bisküviler