Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      rulo börek  katmerli  aze fasulye  çuvalda  meyvalitartonetler  kedı dılı pasta  çikolatalı kurabie  peynirli milfoy  arpa şehriye pilav  peynirli cheesecake  çıtır kasede et  lor peynirli tart  sucuklu poca  karadut şurubu  karnabahar kavurması  sumak ekåŸisi  mus pasta  bolu kebabä±  tepsi kibbesi  konya lokumu tarifi  salsa  ã§orbalarã¼  zeytinyağlı sebzeli enginar dolması  tarçınlı cupcake
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Çorbanın tuzu fazla olursa ne ...

    Çorbanın tuzu fazla olursa ne yapmalı?


    Çorbanızın tuzu fazla geldiyse, kabuğu soyulmuş patatesi bütün olarak çorbanın içine ekleyin. Bir süre pişirdiğinizde tuzunun azaldığını göreceksiniz. Aynı yöntemi sulu yemeklerde de uygulayabilirsiniz.










    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #







      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Karnabahar çorbası
    Kuzu etli elbasan tava
    Lor peynirli top börek
    Bereket salatası