Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      poğaa  r-tavuk gã¶gsã¼  mvhbqdvjjzwnp  pasta kremasã¤â±  shine94  un corbasä±  amzgadzqwzbaguuce  terbiyeli tavuk suyu çorba  cig brek  lezzet yemek dergisi  yunan usulu kabak kizartma   beyaz çikolata  besamel soslu lasanya  sıcak şarap  damlalı baton kek  panne  biscuıit  zeytinyağlı barbunya,  yerelması sosu  coeajtdull  anjhuzgepbhkd  abugannüş  dana etä±nden langet  hastalar icin  buğday çorbası  simit tarifi  kabakyemegi  beşemal soslu şehriye
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      |
      |
      Çorbanın tuzu fazla olursa ne ...

    Çorbanın tuzu fazla olursa ne yapmalı?


    Çorbanızın tuzu fazla geldiyse, kabuğu soyulmuş patatesi bütün olarak çorbanın içine ekleyin. Bir süre pişirdiğinizde tuzunun azaldığını göreceksiniz. Aynı yöntemi sulu yemeklerde de uygulayabilirsiniz.










    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #







      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Düğün çorbası
    Mantarlı strogonof
    Bahar pilavı
    • Bahar pilavı
    • 2 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 15Dk
    • Pişirme Süresi: 15Dk
    Sezar salatası
    • Sezar salatası
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 25Dk
    • Pişirme Süresi: 5Dk
      Tazeliğini uzun süre koruyan bisküviler