Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      domatesli ve köfteli patlıcan ruloları  yoğurtlu kabak çorbası  fornetti  böğürtlen marmelatı  yoğurtlu zıkkım  frambuazlä± åŸarlot  kızartmaburokoli  bezelyeli dana  gã¼veã§te yemekler  basilico soslu makarna  sudalı börek  yoğurtlu pasta  damla sakızlı poğaça  kaäŸä±tta kek  şaraşura  makarroni  kalpli omlet  terbiyeli öfte çorbası  karidesli mä±sä±rlä± fä±rä±n mantar  anadolu çorbası  petip  vanilyalı pasta  vejetaaryen  hamurlu lokmalar  paçanga sandviç  poaçalar  sarımsaklı mantar garnetür  domates salşçası
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Etli biber dolması

    Etli biber dolması


    Sarmaya, dolmaya kim dayanır?

    Malzemeler
    1 kg dolmalık biber (ince kabuklu)
    Etli dolma harcı
    Üzeri için
    1 yemek kaşığı domates salçası
    2-3 domates
    1 su bardağı su
    1 çay kaşığı tuz


       
      
    Dolmalık biberlerin üst kısmını ucu sivri bir bıçak ile kesip çıkarın. İçindeki çekirdekleri temizleyin. Hazırladığınız dolma harcı ile biberlerin üzerinde 1 parmak boşluk kalacak şekilde bastırmadan doldurun. Üzerini dilimlediğiniz domates ile kapak yaparak kapatın. Tencereye dolmaları dizin. 1 yemek kaşığı salçayı ve tuzu 1 su bardağı su veya et suyunda eritin. Tencerenin kenarından dökün. Tencereyi ocağa yerleştirin Orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin.











    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Mantarlı bonfile
    Frambuazlı ve sakızlı muhallebi
    Soya filizi salatası
    Patlicanlı volovan
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?