Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      kolay pastahane pogaã§asi  patates püreli kaşarlı köfte  başemen soslu et yemekleri  çam ağacı  ekmek makinasında ekmek  alman ekmegi  patatesli sosisli milföy  havuçlu tataror  patetes havucsalatasi  muz pasta  eski sayılar arşivi  viåŸne pã¼resi  elm   filtre kahve  krep yapä±ä±  cbmgcubp  kırmızı kadife cup cake  vişneli soğuk tatlı  portakalllı  patatesli dolmasi  yoğurt çobası  yanardağ kekin tarifi  mantar tava  kuru börülce salataları  ıckılı yemekler  anar çorbaları  soguk çorbalar
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Etli biber dolması

    Etli biber dolması


    Sarmaya, dolmaya kim dayanır?

    Malzemeler
    1 kg dolmalık biber (ince kabuklu)
    Etli dolma harcı
    Üzeri için
    1 yemek kaşığı domates salçası
    2-3 domates
    1 su bardağı su
    1 çay kaşığı tuz


       
      
    Dolmalık biberlerin üst kısmını ucu sivri bir bıçak ile kesip çıkarın. İçindeki çekirdekleri temizleyin. Hazırladığınız dolma harcı ile biberlerin üzerinde 1 parmak boşluk kalacak şekilde bastırmadan doldurun. Üzerini dilimlediğiniz domates ile kapak yaparak kapatın. Tencereye dolmaları dizin. 1 yemek kaşığı salçayı ve tuzu 1 su bardağı su veya et suyunda eritin. Tencerenin kenarından dökün. Tencereyi ocağa yerleştirin Orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin.











    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Brokoli çorbası
    Acılı tavuk kanatları
    Dereotlu pilav
    • Dereotlu pilav
    • 6 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 20Dk
    • Pişirme Süresi: 15Dk
    Şeker helvası
    • Şeker helvası
    • 8 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 10Dk
    • Pişirme Süresi: 40Dk