Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      sayä± 107  sebzeli turta  kurufasülyeli pasta  iç ilavlı tavuk dolmaı  zencefilli tarçınlı kek  mascarponeli tatlilar  bamya pişirme  haşlama kuzu fileto  çikolata soslu cheescake  sebze kızartma  fbaajpmpıddeyfuwp  bulgurlu pirinçli köfte  antep fıstıklı biftek  åŸnä±tzel  rululo kekler  fırında köfte patates  yufkalı irmik tatlısı  hazir yufkadan kabakli borek  cokulatalä± kek  kakolu ve fındıklı kurabiye  fä±rä±nda mä±hlama  demleme makarna  kadınbudu köfte tarifi  peynirli ıspanak köfte  çilekli milföy  havuçlu gözleme  maayalä± peynirli kek
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      Özkan Alturan ve Serpil Atış sufle tariflerini yarıştırdı. Sizce aynı malzemelerle hazırlanan iki farklı sufle tarifinde kadın eli mi, erkek eli mi daha yaratıcı ve cezbedici? Oylayın birinciyi siz seçin.


       
      |
      |
      Etli biber dolması

    Etli biber dolması


    Sarmaya, dolmaya kim dayanır?

    Malzemeler
    1 kg dolmalık biber (ince kabuklu)
    Etli dolma harcı
    Üzeri için
    1 yemek kaşığı domates salçası
    2-3 domates
    1 su bardağı su
    1 çay kaşığı tuz


       
      
    Dolmalık biberlerin üst kısmını ucu sivri bir bıçak ile kesip çıkarın. İçindeki çekirdekleri temizleyin. Hazırladığınız dolma harcı ile biberlerin üzerinde 1 parmak boşluk kalacak şekilde bastırmadan doldurun. Üzerini dilimlediğiniz domates ile kapak yaparak kapatın. Tencereye dolmaları dizin. 1 yemek kaşığı salçayı ve tuzu 1 su bardağı su veya et suyunda eritin. Tencerenin kenarından dökün. Tencereyi ocağa yerleştirin Orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte pirinçler yumuşayana kadar pişirin.











    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Ezogelin çorbası
    Kuruyemişli milföy
    Alev dağı pilavı
    Çikolatalı irmik tatlısı
      Sıcaklarda besin zehirlenmesi riski altında olduğumuzu biliyor muydunuz?