Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      ahtapot makarna  yaufiiijxpgidznusq  fä±rä±nda kabak kã¶ftesi  mantarli ispanak rulo  renkli masmelow  belçika kurabiyesi  milfoy hamurundan  mantarlı yemekler  findikli kurabiye yazdir and (select 1797 from(select count(),concat(0x7172767571,(select (case wh  çikolatalı kurbiye  kapıçino  bol vitamin deposu  yogurtlama  göster ekmegi kiyma  turff  mud pie  beyaz soslu kek  kele paca  bakliyat salatasã¤â±  ã§eez kek  yas pastasi  patates dolması  krades salatası  lezzet dergisi ekim sayä±sä±  cikolata tavanli toplar  fzqnyrbsdzpykfmfwgf
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      |
      |
      Çikolatalı mus

    Çikolatalı mus


    Fransız mutfağının sevilen tatlılarından biri olan Çikolatalı mus'u hazırlamak sanıldığından çok daha kolay.Tek başına sunumunun yanı sıra çikolatalı mus ile değişik tatlı çeşitleri hazırlayabilirsiniz.

    Çikolatalı mus
    KAÇ KİŞİLİK: 8-10
    HAZIRLAMA SÜRESİ: 25 dk
    PİŞME SÜRESİ: dk

    Malzemeler:

  • 250 gr bitter çikolata
  • 5 yumurta
  • 2 çorba kaşığı su
  • 3-4 çorba kaşığı pudraşeker
  • 30 gr margarin
  • 1 tutam tuz

    Hazırlanışı:



    Margarini küp şeklinde doğrayın. Çikolatayı rendeleyin. Bir kâseye alıp 2 çorba kaşığı su ve margarini ilave edin. Benmari usulü eritip ılınmaya bırakın. Yumurta sarılarını aklarından ayırın. Sarıları eritilmiş çikolataya azar azar yedirerek ilave edin. Pudraşekerini ekleyip pürüzsüz bir karışım elde edinceye kadar karıştırın.






    Yumurta aklarını ayrı bir kâsede 1 tutam tuzla kar haline gelinceye kadar çırpın.









    Yumurta aklarını çikolatalı karışıma ekleyip tahta kaşıkla hep aynı yöne doğru yavaş hareketlerle karıştırın.









    Hazırladığınız musu cam kuplara paylaştırın.Buzdolabında 3 saat bekletip servis yapın.







    Aklınızda bulunsun...
    Çikolatayı çok kısık ateşte (benmari suyu hafif sıcak olmalı) eritin. Aksi takdirde sertleşip topaklanabilir.

    Yumurta aklarını kolay çırpılması için oda ısısında bekletin. Kar halinde çırptıktan hemen sonra karışıma ilave edin.

    Musun üzerini açık bırakmayın, aksi durumda üst kısmı sertleşir. Kâselerin üzerini servis yapıncaya kadar streç folyo ile kapatın.










  • #
    #
    #
    #
    #
    #
    #






      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Midye çorbası
    • Midye çorbası
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 20Dk
    • Pişirme Süresi: 25Dk
    İki renk soslu kalkan filetosu
    Karidesli dip sos
    Selver Paşa tatlı
      Tazeliğini uzun süre koruyan bisküviler